CLA OIL – arvostelut – hinta

0
319

CLA OIL – arvostelut – hintaCLA OIL: Voi Tämä Rasvahappo Auttaa Sinua Saada Ohut

Fanit ravintolisä CLA OIL sitä mieltä, että ei. Tässä on suunnitelma siitä, miten CLA OIL toimii ja miten voit parhaiten sisällyttää se teidän kunto kuuri.

“MENETTÄÄ RASVAA RASVAA!” Kyllä, se kuulostaa vielä toinen epäilyttävä tietoiskuja lupaa. Mutta kasvava joukko Amerikkalaisia laihduttajille, jotka ottaa ravintolisiä, jotka sisältävät rasvahappo CLA (konjugoitu linolihappo) uskovat, tämä uusin paino tappio villitys on todellista sisältöä. He ovat havainneet, että, kun sitä käytetään yhdessä kurinalainen suunnitelma ruokavalio ja liikunta, CLA OIL paitsi vähentää kehon rasvaa, mutta myös lisää lihasten voimaa ja liikunta kestävyyttä. Nyt tiede on astunut tutkia CLA OIL: n liian-hyvä-to-be-true terveysväitteet — ja CLA OIL on kestänyt jopa epäilijät.

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum CLA OIL

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum CLA OILCLA OIL liittyy omega-6-rasvahappoja, forum CLA OIL arvostelut yksi kahdenlaisia välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat kehoa lisäämään aineenvaihdunnan, vahvistaa immuunijärjestelmää ja pitää kolesteroliarvot kurissa. CLA löytyy meijeri-ja eläinrasvoja, kuten naudan -, lampaan -, koko maitoa ja munia, miten se toimii  mutta ei ole tuotettu ihmisen elimistöön.

Kiinnostus CLA OIL alkoi 1980-luvun lopulla, kun Michael W. Pariza, professori Elintarvike-Mikrobiologian ja Toksikologian, University of Wisconsin, Madison, löysi yksittäinen agentti paistettu hampurilainen, joka vähentää syövän ilmaantuvuutta hiirillä. Muutamaa vuotta myöhemmin hänen joukkue paljasti mysteeri osa: lausunnot suomessa kemiallinen muoto linolihappo he kutsuivat konjugoitu linolihappo, tai CLA OIL.

CLA vähentää kehon rasvaa ja säilyttää lihasten kudoksen ylipainoisia tai lihavia ihmisiä, jotka eivät muuta niiden ruokavalioon.

Tämä löytö lähti liuta tutkimuksia. Vaikka näissä tutkimuksissa forum CLA OIL arvostelut tutkittiin eri muuttujien ja tuli vaihtelevalla päätelmät, yksi johdonmukainen havainto oli, että CLA auttaa ihmisiä menettää rasvaa. Yksi tutkimuksen eniten mainittu on norjalainen tutkimus julkaistiin Journal of Nutrition vuonna 2000. Se totesi, miten se toimii  että CLA vähentää kehon rasvaa ja säilyttää lihasten kudoksen ylipainoisia tai lihavia ihmisiä, jotka eivät muuta niiden ruokavalioon. Tutkimuksen mukaan projektipäällikkö, yksilöiden CLA OIL: lausunnot suomessa n ryhmä menetti kuusi kiloa kehon rasvaa, keskimäärin, verrattuna lumelääkettä saaneiden ryhmässä.

Toinen tutkimus Journal of Internal Medicine Tutkimus sanoi, että CLA vähentää kehon rasvaa terve käyttäessään ihmiset normaali paino. Tutkimus International Journal of Obesity osoitti, että CLA vähentää vatsa rasvaa lihavia miehiä, ja Louisianan Osavaltion Yliopiston tutkijat osoittivat, jopa 88 prosenttia vähentää kehon rasvaa mies hiirillä, jotka ruokittiin CLA OIL: n yli kuuden viikon ajan.

CLA OIL – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumus

CLA OIL – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumusMiten Se Toimii

CLA vähentää kehon rasvaa ja lisäämällä aineet CLA OIL pohjapinta metabolisen hinnat. Toisin sanoen, se auttaa elimistöä muuntamaan ruoan tehokkaasti energiaksi. CLA OIL ei vähentää koko kehon painoa; pikemminkin, koska Pariza kertoi American Chemical Society, “se pitää vähän rasvaa solujen saada isompi.” Tämä voi muuttaa miten käyttää kehon rasvaa-lihasten suhde. Eräässä tutkimuksessa, Pariza todettiin, että ne, jotka eivät enää ruokavalioon ja ei ota CLA OIL lopulta laittaa painoa takaisin tyypilliseen tapaansa – noin 75 prosenttia rasvaa 25 prosenttia lihas. Osallistujat, jotka pysäytti ruokavalioon, koostumus huomautuksia mutta piti ottaa CLA OIL: n, myös lihonut, mutta 50-50 rasva-lihas-suhde.

CLA OIL: n on väitetty hyödyt ulottuvat paljon pidemmälle kuin enemmän hoikka vyötärö. Lisäksi tutkimukset viittaavat siihen, aineet CLA OIL että lisäksi lisäämään lihasvoimaa ja liikunta kestävyyttä, CLA voi olla vaikutusta tiettyihin sairauksiin ja vaivoihin. Dr. Joycelyn Dorscheid, syöpä ja astma tutkija tiedekunnan Keuhkojen ja Kriittinen Care Lääketieteen Yliopistossa Chicagossa, läpi yli 200 julkaistu tutkimus miten käyttää ja kliiniset tutkimukset maailmanlaajuisesti CLA OIL: n terveyshyötyjä. Yksi tuloksista oli, että naiset, joilla on kohonnut CLA OIL niiden elin, koostumus huomautuksia kudos on pienempi rintasyövän hinnat. Samanlaisia havaintoja on raportoitu paksusuolen ja eturauhasen syöpää. Ja terveyshyödyt älä lopeta siellä: CLA OIL on yhdistetty parannettu immuunijärjestelmän toimintaan, sekä vähentää sydän-ja verisuonitautien, tyypin 2 diabeteksen, osteoporoosin ja jopa allergioita.

Sivuvaikutukset – vasta-aiheet – se sattuu – CLA OIL

Pariza on varovainen huomauttaa, että CLA OIL: n tutkimus on vielä sen vauvan vaiheessa. “Jotkut näistä havainnoista on paremmin dokumentoitu kuin toiset”, hän sanoo. “CLA OIL on voimakas estävä vaikutus kehon rasvan kertymistä, vasta-aiheet CLA OIL mutta sen vaikutukset lihaksen eivät ole ratkaisevia. Eläinmalleissa CLA vähentää joitakin, mutta eivät kaikki syövän muotoja; ravinnon CLA on erityisen tehokas estämään rintasyövän jyrsijöitä. Kuitenkin jotkut asiat, kuten se, miten se vaikuttaa diabetes, ei ole todistettu.”

Vaikka CLA OIL: lla ei ole sitä ihme parannuskeino syöpään, kertoimet ovat, että se on edelleen erittäin suosittu ravintolisä.

Vaikka CLA OIL: lla ei ole sitä ihme parannuskeino syöpään, kertoimet ovat, että se on edelleen erittäin suosittu ravintolisä. Mukaan Centers for Disease Control and Prevention, se sattuu sivuvaikutukset lähes kolme neljästä Amerikkalaisesta aikuiset ovat joko ylipainoisia tai lihavia. Ja se on hyvä veto, että monet niistä ihmisistä, ottaa ravintolisiä, jotka auttavat heitä taistelu pullistuma.

Kuka Voi Hyötyä?

Voi CLA auttaa sinua? Se voi, jos tiedät miten käyttää sitä. Useimmat tutkimukset päätellä, että henkilö tarvitsee ottaa 3.4 grammaa CLA (3,400 mg) päivittäin vasta-aiheet CLA OIL saada sen hyödyt. (Määrät, jotka on käytetty monissa tutkimuksissa olivat kaksi-kolme kertaa korkeampi, mutta hoidon aikana oli vain 12 viikkoa.) Ja missä sinä sait nuo 3.4 grammaa on jopa keskustelun. Mukaan Peter W. Parodi, ruoka tiedemies Meijeri Tutkimuksen ja Kehittämisen Corporation Victoria, Australia, kaikki CLA OIL löytyy ruokaa, “maitorasva on rikkain lähde CLA OIL: lle.” Mutta vähärasvainen mieletön Amerikassa kulutusta maitotuotteet ja punainen liha se sattuu sivuvaikutukset on pudonnut dramaattisesti. Tutkimuksissa University of Wisconsin osoittavat, että CLA ravinnon kulutus voi olla laskenut niin paljon kuin 80 prosenttia viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.

CLA OIL – Tuotteen nimi mistä ostaa – apteekeissa – hinta – Amazon – Aliexpress

Mutta vaikka sinua ratkaisemaan kulauttaa useita lasillista täysmaitoa joka päivä, et todennäköisesti saa tarpeeksi CLA OIL. Muutokset karjan ruokinta käytännöt viimeisten 50 vuoden aikana on suurelta osin poistettu, hinta CLA OIL luonnossa esiintyvä CLA OIL meidän ruokavalio. Larry D. Satter, Ph. D., maatalouden tutkimus-dairy tutkija US Dairy Forage Research Center, Madison, Wis., hiljattain tehty tutkimus, jossa verrattiin määrä CLA OIL: maitoa lehmät laiduntavat laitumella määrä lehmiä ruokitaan heinää tai säilörehua – fermentoitu rehun varastoidaan siiloihin. Satter todettiin, että laitumella laiduntavat lehmät oli 500 prosenttia enemmän CLA niiden maitoa kuin ne syötetään säilörehua. Mukaan Satter, “Tämä on totta, vaikka ei-laiduneläimet tuotteen nimi mistä ostaa syövät laitumen ruoho säilytetty kuin heinää.” CLA OIL: n tasoa laitumella esille naudanlihaa on myös todettu olevan suurempi kuin lihaa, vilja-ruokitaan karjaa.

Hyvä uutinen on, että päivän CLA OIL-kevyt maito voi olla luetut. University of Alberta, Kanada, tutkijat ovat ilmoittaneet, että ne kehittävät maitoa, apteekeissa Amazon Aliexpress joka sisältää korkeampi CLA OIL lisäämällä öljyjä, kuten rypsi, saflori, pellavansiemen tai pellavansiemenet eläinten ruokavaliota. Siellä on vireillä myös patentti muotoilu.

Kunnes sitten Pariza sanoo, että lisäravinteet ovat terveellisin tapa saada CLA OIL: n, koska ne on valmistettu sisältävät tietyn tasapainon biologisesti aktiivinen CLA-isomeerit (kemialliset yhdisteet). “Elintarvikkeissa, joissa CLA esiintyy luonnostaan, hinta CLA OIL kuten naudanlihaa ja maitotuotteita, CLA OIL liittyy rasvaa. Saada riittävästi CLA sinun täytyy syödä paljon rasvaa.”

Ovat kaikki lisäravinteet CLA sama? Ei oikeastaan. Jokainen merkki on yleensä eri määriä aktiivista CLA OIL. Koska eri kaavoja sisältävät prosenttiosuus muut öljyt, kuten ainesosia, sinun täytyy laskea, kuinka paljon kukin lisäosa on tuottaa varmista, tuotteen nimi mistä ostaa että olet saada täyden 3.4 grammaa. Jos kapseli sisältää 75 prosenttia CLA OIL, ja se on 1000 mg, saavat 750 mg CLA OIL: n, ja sinun on viisi per päivä suositeltujen 3.4 grammaa. Yleisin CLA OIL käytti tutkimus on patentoitu muotoilu nimeltään Tonalin. Tonalin löytyy useita tuotemerkkejä, kuten Natrol, Jarrow Kaavat ja Luonnon Tapa.

Monet ihmiset ovat löytäneet sen parasta ottaa CLA täydentää ennen tai aterian yhteydessä. Haittavaikutukset ovat harvinaisia, mutta voivat olla pahoinvointi tai vatsavaivat. Näitä voidaan vähentää, vaikka, apteekeissa Amazon Aliexpress kun lisäravinteet ovat otettu proteiinia, kuten vähärasvaista maitoa. Ihmiset, jotka raportoivat haittavaikutuksia sanoa, ne yleensä häviävät noin kaksi viikkoa. Tähän mennessä ei näytä olevan vaaraa terveydelle tai vakavia sivuvaikutuksia, jotka liittyvät CLA OIL: n täydentämistä.

On tärkeää pitää mielessä, vaikka, että CLA OIL: n ei ole maaginen lääke. Se ei kuroa huono ruokailutottumukset tai liikunnan puute.

On tärkeää pitää mielessä, vaikka, että CLA OIL: n ei ole maaginen lääke. Se ei kuroa huono ruokailutottumukset tai liikunnan puute. “Minusta se on jotain, joka voi auttaa [paino-tappio], mutta varmasti ei ole ihmeitä,” Pariza sanoo. Hän uskoo kuitenkin, että CLA OIL on tärkeä psykologinen hyötyä, kun ruokavalioon. Hänen tutkimus, Pariza huomannut, että osallistujat, jotka ottivat CLA OIL toistuvasti kommentoi, että he tunsivat selvästi paremmin kuin ne, jotka saivat lumelääkettä. “Periaatteessa se oli ensisijaisesti vähentää stressiä paino-tappio ruokavalio”, hän sanoo. “CLA OIL: sta voi olla hyötyä ihmisille, jotka ovat ruokavalioon osittain siksi, että parempia tuloksia on helpompi pitää kiinni ruokavalio.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here