Deeper – arvostelut – hinta

  0
  273

  Deeper – arvostelut – hintaDeeper-Näytämme live langattomassa maailmassa, ja se on langaton yhteys, joka asettaa Deeper lukuun ottamatta vastaavia tuotteita. Syvempi Kaiku on lähinnä kompakti yhdistelmä (noin kokoa kriketti pallo) kaikuluotain ja anturi on suunniteltu liittää älypuhelimen tai tabletin Bluetooth-yhteyden kautta.

  Laiteparin muodostaminen on helppoa, ja kun se on ladattu ilmainen Deeper sovellus avulla voit näyttää kaikuluotaimen kuvan laitteesi.

  Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum Deeper

  Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum DeeperLaitteen forum Deeper arvostelut mukana tulee kaksi ruuvi-in silmukat liittää kiinnityskohdat yksikkö valu -, hinaus-tai turvata aluksen. Se voi myös olla kiinnitetty aluksen käyttämällä joustavaa-mount lisävaruste. Kilwell Urheilu mukana joustava asentaa ja rapu puristin, jotta voisin liittää Deeper veneen tai kajakin. Deeper voi myös olla käytetty kajakki mukana toimitetulla kaulanauha, joka tuli minun ensisijainen menetelmä forum Deeper arvostelut.

  Miten hyvin se toimii?

  Määrittäminen miten se toimii on hyvin suoraan eteenpäin, vaikka ensin ohjeet näkyvät hieman pelottava. Ne on painettu 28 kielellä, mutta englannin kielen osio on melko lyhyt ja helppolukuinen, liian. Siellä on myös hyödyllinen online-asennusopas, plus opetusohjelma, kautta app miten se toimii.

  Laite kesti pari tuntia ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla (se tarvitsee vain lataus parin lausunnot suomessa kuukauden välein kirjallisuuden mukaan). Kun ladattu, se on pysyvästi, kunnes akku tyhjenee. Ei ole on-off-kytkin.

  Vertasin täyteen ladattu Deeper puhelimeni kanssa, aivan kuin olisin jokin muu Bluetooth-laite. Käyttämällä iphonen, minulla oli yhdistää Deeper joka kerta halusin käyttää sitä puhelimen kautta on lausunnot suomessa’Asetukset’; kun pariksi, Android-puhelimet tulisi kytkeä automaattisesti.

  Deeper – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumus

  Deeper – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumusApp on aineet Deeper kaikenlaisia toimintoja, kuten ‘jakaminen’, joka näyttää olevan kaikkialla näinä päivinä. En tiennyt kaivaa liian syvälle, mitä kaikki tekee, vaikka siellä on joitakin käteviä ominaisuuksia, kuten kyky luoda ja tallentaa omia syvyyteen saakka kaavioita aineet Deeper.

  Yritin Deeper minun kajakki, kiristys se yksi midship on kantokahvat, jossa joustava varsi mount ja mukaansatempaavaa “vene” mode “Asetukset” sisällä app. Tämä toimi hyvin; voisin säätää mount joten laite oli vedessä suurimman osan ajasta, mutta ei kokonaan upoksissa. Veneen keikuttaminen yleensä miten käyttää ensimmäinen upota laitetta, ennen kuin nosto selväksi, vesi, keskeyttänyt langattoman signaalin ja sitten kaiku palaa miten käyttää.

  Epäilen, että se toimisi paremmin asennettu pitkin keskilinjaa vene, ehkä perästä. Olen sittemmin hukannut rapu puristin, estää edelleen kokeilua koostumus huomautuksia.

  Käyttöönotto Deeper päässä nauhan, jotta se voi kellua itsenäisesti, johti vähemmän keskeytyksiä. Olen myös yrittänyt hinaus se, joka toimii melko hyvin, mutta liian paljon nopeutta tai nykii vesi voi hetkellisesti upota laitetta. Se toimi parhaiten paikallaan veneessä koostumus huomautuksia.

  Sivuvaikutukset – vasta-aiheet – se sattuu – Deeper

  Sonar palautus antaa selkeä kuva, ja näyttö on helppo tulkita, jos ei ole aina helppo nähdä älypuhelin näyttö kirkkaassa auringonvalossa. Siellä ovat ‘basic’ ja ‘yksityiskohtainen’ tilaa, pääsee läpi app vasta-aiheet Deeper käyttöliittymä. Yksityiskohtaiset on todellakin varsin yksityiskohtainen. Siellä ovat kytkettävissä kala kuvakkeet ja voit asettaa syvyys hälytykset jne. sekä valitse välillä kaksi taajuutta (90kHz ja 290kHz).

  Käyttämällä Deeper järveen, se sattuu sivuvaikutukset voisin erottaa rikkakasvien pankkien pehmeä pohja, ja myös poimia yksittäisiä kaloja. Pohjan kovuus oli helpompi määrittää, ‘yksityiskohtainen’ tilassa, mutta valitsemalla se tarkoittaa, että välittää enemmän tiedot puhelimeen, joka vähentää Bluetooth-kantama – ei ole ongelma, kun roikkuvat sen yli laidan veneestä, mutta se voisi olla kun valu laitetta pitkiä matkoja käyttäen onki. Merellä Deeper auttoi minua löytää ja kiinni useita snapper. En käyttöön välein, pudottamalla yli puolella lieassa minun kajakki ja tarkastetaan säännöllisesti näyttö puhelimen vasta-aiheet Deeper määrittää, se sattuu sivuvaikutukset syvyys ja pohjan tyyppi. En ajanut näyttää jatkuvasti, vaikka se on vaihtoehto. Tabletti tarjoaisi suurempi, enemmän helposti nähdä kuvan.

  Deeper – osta – apteekeissa – hinta – Amazon – Aliexpress

  Johtopäätös

  Tämä sievä pikku hinta Deeper osta  gadget nimeltään Deeper osoittautui paljon vähemmän pikkunäppärä kuin luulin se olisi. Se on kätevä juttu, kompakti ja helppo käyttää, mutta jossa on paljon piilotettuja toimintoja, jotka olisi palkita käyttäjiä valmis tutkimaan sen mahdollisuuksia. Se on erinomainen kajakki, mutta olisi myös hyödyllistä tahansa pieni vene. Ei yleensä nauttia ylellisyyttä kaikuluotain kyytiin minun kajakki, olen todella arvostaa Deeper ja se auttoi minua löytämään kalaa hinta Deeper osta.

  En VOI apteekeissa Amazon Aliexpress saada pääni ympärille se valu (mitä jos rivinvaihdot?), mutta maalla onkijat haluavat selkeämmän kuvan syvyys ja pohjan tyyppi heidän kalastusalue, se olisi hyödyllinen työkalu apteekeissa Amazon Aliexpress.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here