Goji Berry – arvostelut – hinta

0
173

Goji Berry – arvostelut – hintaGoji Berry ovat yksi uusimmista helmiä super-hedelmiä. Yli 6000 vuotta, goji marjoja on käytetty Kiinalaisten ja Tiibetiläisten hoitoon useita terveyttä edistää maksan terveyttä vahvistaa luita ja immuunijärjestelmää ja parantaa silmän näkö.

Viime aikoina Länsi on kiinni, koska sana on nopeasti levinnyt, kuinka terveellisiä nämä pienet marjat ovat. Nämä pienet kirpeä ja makea marjat sisältävät monia antioksidantteja. Yksi tällainen antioksidantti, että goji-marja sisältää on osoitettu suojaamaan silmää vastaan silmänpohjan rappeuma. Goji-uute on myös osoitettu, estää syöpäsolujen kasvua ja alentaa kolesterolia.

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum Goji Berry

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum Goji BerrySuurin osa Goji Berry, jotka ovat saatavilla Länsi-ruokakaupat ovat kuivattuja ja muistuttavat pieniä  forum Goji Berry arvostelut punertavia rusinoita koko ja rakenne. Online-myyjät ja paikalliset terveys-elintarvikkeiden myymälöissä myydä kuivatut Goji Berry, goji-marja, mehua, otteita ja muita luomuksia, kuten goji marja trail mix.

PRO

  • Goji sisältää mahdolliset syöpä-taistelut ja silmä-suojaa antioksidantteja forum Goji Berry arvostelut
  • Goji Berry ovat nyt saatavilla YHDYSVALLOISSA
  • Voi syödä eri tavoin, kuten teetä, pura, mehua tai kuivattuja hedelmiä

CON

  • Uute, mehua ja teetä muotoja goji ei saa sisältää samoja terveydelle ominaisuuksia kuin koko miten se toimii hedelmä
  • Goji-tuotteita voi tehdä vääriä terveysväitteet miten se toimii
  • Voivat olla vuorovaikutuksessa veri-harvennus lääkkeitä
  • Mitään yhteyttä välillä syöminen Goji Berry ja laihdutus

AINEKSET

Goji marja tuotteet vaihtelevat niiden sisältöä. Jotkut mehut voivat sisältää muita mehuja tai lausunnot suomessa makeutusaineita, kun kuivatut Goji Berry tyypillisesti vain sisältää marja itse. Lue pakkaus lisättyä sokeria tai muita ainesosia, jotka voivat ottaa tavalla koko hedelmän ravintoaineet lausunnot suomessa.

Goji Berry – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumus

Goji Berry – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumusHALLINTO

Se on tärkeää noudattaa annostus ohjeet tuotteita, jotka sisältävät goji marja-uutetta. Välipala aineet Goji Berry elintarvikkeita, kuten kuivatut Goji Berry miten käyttää ja trail mix, voit syödä sitä kuten mitä tahansa välipala, pitäen mielessä, että maltillisuus on aina avain aineet Goji Berry.

RUOKAVALIO ja LIIKUNTA

Toistaiseksi ei ole suhdetta Goji Berry ja laihtuminen. Siksi olla varovainen tahansa tuote, joka tekee tällaisen väitteen. Tutkimus, joka on tehty Goji Berry osoittaa lupaus, että se on ruokaa, joka voi auttaa estämään syöpäsolujen kasvua, parantaa silmän näkö ja edistää yleistä hyvinvointia ja terveyttä miten käyttää

Goji marjoja on käytetty tuhansia miten käyttää vuosia edistämään yleistä hyvinvointia Aasian maissa. Nyt ne ovat saatavilla kaikille, jotka haluaa näytteen terveyshyödyt tämä pieni punainen marja. Vaikka vain muutamia tutkimuksia on tehty goji marjoja, ne ovat tuottaneet myönteisiä tuloksia, mikä johtuu koostumus huomautuksia suurelta osin marjojen korkea antioksidantti sisältöä. Mutta jos otat veren harvennus huumeiden, on tärkeää puhua lääkärin kanssa koostumus huomautuksia ennen vievää goji marjoja, koska ne on osoitettu antikoagulanttien vaikutusta.

Goji-Marja* (Syn. Wolfberry; gouqizi)

Kasvi Lähde: Lycium barbarum L. ja L. chinense Mill. (Perhe Solanaceae).

Sivuvaikutukset – vasta-aiheet – se sattuu – Goji Berry

Muut nimet: Kiinan Wolfberry, Lycium Hedelmiä, Tiibetin Goji Marja

Taustatiedot: nimi Tiibetin Goji Marja on yleisesti käytössä natural health food market. Marjoja Goji kasvi, joka on väitti on kasvanut Himalaja/Tiibetin alueen muodostavat erittäin suuri terveyden vasta-aiheet Goji Berry elintarvikkeiden markkinoille. Etymologinen alkuperä “Goji” vasta-aiheet Goji Berry on epäselvä, mutta on todennäköistä, yksinkertaistettu kirjoitusasu “gouqizi”.

Molemmat lajit Goji (Lycium barbarum ja Lycium chinense) on lehtipuu puuvartiset monivuotiset kasvit, kasvaa 1-3 metriä korkea. L. chinense on kasvanut etelä-Kiinassa ja on taipumus olla hieman lyhyempi, kun taas L. barbarum on kasvanut pohjois-ja on taipumus olla hieman pitempi.

Lisäksi on viljelty Kiinassa, Goji Berry, kasvaa myös laaja viiniköynnösten suojaisia laaksoja Himalajalla Tiibetissä ja Mongoliassa. Pyöreä, punainen Goji Berry ovat hyvin tarjouksen ja on ravistettava viiniköynnöksen sijaan poimittuja jotta vältetään pilaantumista. Goji hedelmät säilyvät hitaasti kuivaus varjossa. Goji on syöty paikallisesti Himalajan ja Tiibetin alueilla vuosisatojen ja vietetään festivaaleja. Goji hedelmä on lempinimeltään “onnellinen marja”, koska hyvänolon tunnetta sanotaan aiheuttavan.

Goji Berry ja lycium kuori on tärkeä rooli perinteisen Kiinalaisen lääketieteen se sattuu sivuvaikutukset  (TCM), missä he ovat uskoneet, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, auttaa näköä, suojaa maksan, parantaa siittiöiden tuotantoa ja parantaa verenkiertoa ja pitkäikäisyys, joukossa muita vaikutuksia. TCM ehdot, Goji Berry on makea maku ja neutraali luonne; ne toimivat maksan, keuhkojen ja munuaisten se sattuu sivuvaikutukset kanavat ja rikastuttaa yin. Goji marjoja syödään raaka, keitetty osaksi teetä, tai valmistaa tinktuura.

Goji Berry – osta – apteekeissa – hinta – Amazon – Aliexpress

Goji Berry ovat ravitsemuksellisesti rikas, jotka sisältävät beeta-karoteenia, Vitamiinit C, B1, B2 ja muita vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja aminohappoja. Yritysten markkinointi Goji vaatia marjat hinta Goji Berry ostaa sisältävät tällaisia  apteekeissa Amazon Aliexpress ravintoaineita kuten isoleusiini, tryptofaani, sinkki, rauta, kupari, kalsium, germanium, seleeni, fosfori -, B6 -, ja E-vitamiinia hinta Goji Berry ostaa

Kulinaarisia käyttötarkoituksia: Kuten ruoka, kuivatut Goji Berry voi syödä raakana tai keitetyt. Maku on hieman samanlainen, että rusinoita. Kuivatut Goji-Marja on ainesosa, jota käytetään usein Kiinan keitot. Nuoret versot ja lehdet Lycium bush on myös kasvanut kaupallisesti lehtikasvis. Viini sisältää Goji Marjoja (kutsutaan gǒuqǐ jiǔ; 枸杞酒) on myös tuottanut  apteekeissa Amazon Aliexpress.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here