Spirulina – arvostelut – hinta

0
250

Spirulina - arvostelut - hintaSpirulina on superfood valtava terveyshyötyjä! Pidetään täydellinen proteiini, sininen-vihreä levä tarjoaa ihanteellinen tasapaino kaikki yhdeksän välttämättömiä aminohappoja. Se on luonnollisesti myös täynnä vitamiineja ja E, rautaa, kaliumia, kalsiumia ja antioksidantteja. Kaikki se kestää on yksi-kaksi ruokalusikallista päivässä, sekoittaa lähes mitä tahansa ruokaa tai nestettä, lisää huomattavasti, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita päivittäistä ruokavaliota.

Mikä on Spirulina ja Mistä Se tulee?

Meidän spirulina on sini-vihreä levä, joka on kasvatettu avoimissa-kanava, matala, ihmisen raceway ponds. Siipirattaat siirtää vettä nopeuttaa kasvua, kun viljelijät jatkuvasti lisää puhdasta, raikasta vettä ja ravinteita lampia pitää spirulina kukoistava. Kun valmis, spirulina on korjattu suodattimia, makealla vedellä, ja sitten kuivattiin spray-kuivaus koneita. Meidän spirulina on ei-säteilytetty ja ei-GMO.

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum Spirulina

Suomessa – miten se toimii – arvostelut – lausunnot – forum Spirulina7 terveyshyödyt Spirulina

Proteiini Voimanpesä: yksi-unssi tarjoilu spirulina (noin 2 rkl) pakkauksissa 16 grammaa proteiinia. Se on valtava proteiini booli! Spirulina forum Spirulina arvostelut sisältää myös kaikki yhdeksän välttämättömiä aminohappoja, joita tarvitaan rakentaa proteiinia, joka korjaa lihaskudosta, parantaa aineenvaihduntaa ja estää nälän forum Spirulina arvostelut.

Antioksidantti aarreaitta: Spirulina on miten se toimii Oxygen Radical Absorbanssi Kapasiteetti (ORAC) mukaan yli 24 000, mikä on neljä kertaa ORAC pisteet mustikoita! ORAC pisteet toimenpiteitä lausunnot suomessa antioksidantti pitoisuus elintarvikkeissa miten se toimii.

Ravinteita yllin kyllin: Spirulina-jauhe sisältää myös erilaisia kivennäisaineita, rautaa ja kalsiumia, kaliumia ja sinkkiä. Aminohappojen keskeinen rooli kehomme on kyky tehokkaasti käyttää näitä kivennäisaineita – ja spirulina sisältää kaikki yhdeksän välttämättömiä aminohappoja lausunnot suomessa!

Spirulina – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumus

Spirulina – huomautuksia – aineet – miten käyttää – koostumusSuper Lähde Rautaa: Spirulina antaa pinaatti ajaa sen rahan, koska yksi unssi tarjoilu spirulina tarjoaa 44 prosenttia päivittäisestä suositeltava arvo (DRV) rauta. Vastuussa kuljettavat happea rikas veren aineet Spirulina solujen koko kehoon, rautaa spirulina lisää energiaa ja taistelee väsymys aineet Spirulina.

Voi Alentaa Kolesterolia: 2014 tutkimus julkaistiin Journal of the Science of Food and Agriculture miten käyttää tarkasteltiin vaikutuksia spirulina koostumus huomautuksia lisäravinteiden käytöstä potilaille, joilla on kohonnut miten käyttää kolesteroli. Tutkimuksessa todettiin, että annos on yksi gramma spirulina päivässä oli tehokas alentaa triglyseridien ja LDL-kolesterolia koostumus huomautuksia.

Voi Auttaa alentamaan Veren Sokeria: Journal of Medicinal Food julkaisi tutkimuksen vuonna 2001, jonka tavoitteena oli arvioida vaikutuksia spirulina potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes. Tutkijat havaitsivat, että ruokavalion täydentäminen kaksi grammaa spirulina päivässä auttoi hallita veren glukoosipitoisuutta ja parantaa rasva-profiilit potilaista.

Sivuvaikutukset – vasta-aiheet – se sattuu – Spirulina

Helppo Sulattaa: Koska sen solun seinät ei ole selluloosa, spirulina on proteiini on 85-95 prosenttia sulavaa. Tämä prosenttiosuus on suurempi kuin mikään muu yleinen kasvi! Se on myös helpommin ymmärrettäviä kuin muut runsaasti proteiinia lähteistä kuten punaista lihaa ja jopa soijaa. Helposti sulavia proteiineja, kuten spirulina se sattuu sivuvaikutukset on paremmin sulavaa elimistöön vasta-aiheet Spirulina.

Mitä Spirulina Maistuu?

Spirulina on savuinen, merilevää-kuten maku, joka sulautuu hyvin yhteen juomia ja ruokia se sattuu sivuvaikutukset.

Miten Ottaa Spirulina

Niille uusia spirulina, kerta-annos on 1-2 teelusikallista jauhetta. Kuten olet tottunut ottaa spirulina teidän ruokavalio, voit vähitellen lisätä annostusta 1-2 ruokalusikallista päivässä  vasta-aiheet Spirulina.

Spirulina – osta – apteekeissa – hinta – Amazon – Aliexpress

Spirulina Resepti Ideoita

Nauttia tämän superfood, sekoita spirulina jauhe nesteitä, smoothiet, salaatinkastikkeet, guacamolea, tai ripottele päälle ruokaa. Se apteekeissa Amazon Aliexpress antaa aterian supervoimia! Sekoita superpowder hedelmiä ja jogurttia spirulina smoothie, tai yhdistää se avokadot varten guacamole dip hinta Spirulina osta.

Meidän Rekisteröity Ravitsemusterapeutin ja terveysintoilija haluaa lisää spirulina jauhe guacamolea lisätä proteiinipitoisuus apteekeissa Amazon Aliexpress sydän-terveellistä dip. Spirulina on noin 55-77 prosenttia proteiinia painosta hinta Spirulina osta verrattuna 27 prosenttia lihaa ja 34 prosenttia soijaa. Tämä tarkoittaa, apteekeissa Amazon Aliexpress että vähän menee pitkä tapa antaa sinulle merkittävä proteiinia vauhtia. Vain yksi unssi spirulina on 16 grammaa proteiinia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here